-Judith Vriendwijk

Posted in Judith Vriendwijk by viakunst on May 10th, 2007

Judith,  Paramaribo Suriname 12-9-1967

3 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend naar via kunst gekomen. Hij was al bekend met via kunst en nam mij voor een keer mee. Ik vond het leuk en besloot vaker naar via kunst te komen.

Ik laat mijn gevoelens in mijn werk zien.
“men mag moeite doen om mij te begrijpen door mijn werk”

Mijn inspiratie is Andre Friedrich hij kwam vaak workshops geven bij Via Kunst. Hij is al vanaf mij jongere jaren mijn grote inspiratie geweest. Hij was vroeger ook mijn leraar geweest van wie ik toevallig les kreeg.  Mijn werk is meer op een spelende wijze. Ik heb niet echt een specifieke techniek, maar gebruik van alles en nog wat.

Via kunst is voor mij een plek waar ik rustig kan werken en mensen kan ontmoeten.

Ik verwacht niet zo veel in de toekomst, omdat alles nu prima verloopt. Ik hoop en ik probeer door middel van mijn eigen werk, me kunst werken
gedichten en verhalen. Anderen te helpen. ( Pr. Werk bv.)

You can leave a response, or trackback from your own site. RSS 2.0

Leave a reply