-Onno

Posted in Onno by viakunst on March 4th, 2008


Onno, Vlaardingen – Nederland, 25-09-1974

Ik ben afgekeurd wegens ziekte, daardoor heeft mijn maatschappelijk werker Via Kunst voorgesteld als dagbesteding. Daar schilder ik sinds 2004. Schilderen is voor mij een vorm van zelfexpressie en een prettige besteding van mijn vrije tijd. Ik ben autodidact.

In mijn schilderijen laat ik vooral mijn zelfexpressie zien. Het thema in mijn schilderijen is meestal vervreemding. Ik schilder vooral omdat ik schilderen erg leuk vind, ik kan me er goed in kwijt. Als ik een schilderij maak dan weet ik precies waar iets moet komen en waar niet.

Mijn werk lijkt denk ik het meest op expressionisme. De technieken die ik gebruik verschillen. De techniek is ondergeschikt aan het doel. Als ik iets schilder maakt de manier waarop weinig uit. Ik prefereer vooral om met kwasten te werken.

Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven. In de toekomst wil ik mijn technieken en het schilderen verbeteren. Het zou leuk zijn als ik daardoor meer dingen verkoop.

You can leave a response, or trackback from your own site. RSS 2.0

2 comments to " Onno "

 1. sandra muller says:

  Hallo.. Wij willen je even vertellen dat we een schilderij van jou in huis hebben hangen van een bijzondere (zwart) blauwe hollandse koe en we noemen haar Betsy. Zij kan het hele huis door kijken een heel warm schilderwerk. Het leuke is dat ik dagelijks veel kooien zie met mijn werk door langs smalle wegetjes rijden met de melk vrachtwagen (RMO).Wij vragen ons af of je nog meer van dit soort werken heb en een website van nog meer schilderwerk Ik wil graag weten waar het vandaan komt en het iedee erachter. Vriendelijke GROET SANDRA & MATTY……

  February 11th, 2009 at 5:14 pm

 2. Loes says:

  Hallo Onno
  Kan jij mij even mailen?
  Ik heb even een vraag over je schilderijen.
  Vriendelijke groet,
  Loes

  March 21st, 2010 at 3:15 pm

Leave a reply