-Theo Huson

Posted in Theo Huson by viakunst on May 7th, 2007

Theo Huson, Nederland, 21-12-1955

Ik liep toevallig op de Karel Doorman straat en er stond een kunstenares buiten te schilderen, na een praatje heb ik besloten bij via kunst te schilderen.

Ik houd veel van mystiek, tragiek, romantisch en kerk interieurs. Mijn werk is figuratief, niet modern. Nu schilder ik veel magisch realisme.

Ik schilder vaak met de achterkant van mijn kwast. Ook gebruik ik Glazer techniek. Ik schilder op linnen met olieverfbasis.

Ik ben een gezelschapsschilder,omdat ik contact met mensen belangrijk vind. Ik schilder ook nog in de Laurens kerk.

Ik hoop in de toekomst meer naamsbekendheid te krijgen. “Een Duitse tv. Zender heeft in 2005 aandacht besteed aan mijn werk.”

 

You can leave a response, or trackback from your own site. RSS 2.0

5 comments to " Theo Huson "

 1. Theo Huson says:

  Hallo Theo
  Wij hebben jouw website gezien.
  Heel leuk en de schiderijen zijn interesant.
  Love Louise

  July 3rd, 2009 at 4:36 pm

 2. Hetty Boomsluiter Huson says:

  hallo, Theo,

  Zo maar middels deze weg wil ik je laten weten het erg leuk gevonden te hebben dat je bij onze vader Pa Huson bent langs geweest: hij vond het erg leuk. Gaat het goed met jou?

  Ben benieuwd naar je reactie!

  Hartelijk groet Hetty

  July 8th, 2009 at 9:33 pm

 3. Magda Baris says:

  Beste Theo, de dame met de planeten om zich vind heel erg goed. De andere schilderijen zijn ook niet onverdienstelijk. Wat ik wel in een schilderij herken zijn de bankgebouwen met “Jet met haar billen aan de bank” Oftewel bankbiljet. Heb jij soms rond 1970 bij een financieele instelling gewerkt die achter het gebouw van GERZON stond?

  July 11th, 2009 at 10:22 pm

 4. Theo Huson says:

  Hallo Theo
  Wij hebben verschillende keren geprobeerd om jouw telephonish te bereiken maar het lukt niet. Wat is jouw telephoon number?
  Lief Louise

  July 17th, 2009 at 5:49 pm

 5. Rink Hof says:

  Hey Theo, dat is lang geleden. Kom je bij toeval tegen op internet. Kenm je me nog ? zoon van Wies en Rink. Wist niet waar je was gebleven. Je bent de kunst trouw gebleven en je doet het nog mooi ook. Ik zie overal muziek in je afbeeldingen. Speel je nog gitaar. Ik wel. Wij wonen nog steeds in het Noorden van het Land. Niet zo vaak, maar regelmatig komen wij in Rotterdam. Mag ik je eens opzoeken ? Ik heb je 06 nummer genoteerd. Werd genoemd op een van de video’s.
  Het ga je goed. groeten,
  Rink

  October 28th, 2009 at 3:05 pm

Leave a reply