-Expositie Judith Vriendwijk

Posted in media/press by viakunst on May 15th, 2008

 

Van 19 mei t/m 13 juni 2008 exposeert Galerie VIA Kunst:

 Schilderijen en gedichten van

Judith Vriendwijk (1967, Suriname)

 judith.jpg

Judith komt al enkele jaren op Via Kunst waar zij aan haar schilderijen werkt. Daarin combineert zij vaak gedichten met schilderwerk. De schilderijen zijn vaak een weerspiegeling van haar gevoelens en gedachten. Ook Rotterdamse  multiculturele invloeden zijn erin terug te vinden. Naast het maken van een mooi product is het voor Judith ook belangrijk om gezellig en samen met de andere kunstenaars bezig te zijn. Buiten Via Kunst schrijft zij gedichten en draagt deze voor tijdens diverse culturele evenementen en zit zij in de redactie van “Denkraam”, een magazine voor en door (ex-) clienten van de GGZ Rotterdam. De tentoonstelling laat een overzicht van Judith’s werk zien en is op werkdagen te bezichtigen van 10.00 – 16.00 uur

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site. RSS 2.0

Comments are closed!