-Schilderijen van de collectieven VIA KUNST en Go NASCO !

Posted in Expo's/Projects by viakunst on July 7th, 2008

Tot en met 1 augustus 2008 exposeert Galerie VIA Kunst:

 
Schilderijen van de collectieven
 

VIA KUNST en Go NASCO !

                                                        Go NASCO

Het Via Kunst collectief is de verzamelnaam voor alle deelnemende kunstenaars aan het VIA Kunst project, een galerie en atelier voor kunstenaars van de straat. VIA Kunst maakt onderdeel uit van de Nico Adriaans Stichting. In het atelier van Via Kunst werken zij meestal aan hun individuele tekeningen en schilderijen die uiteindelijk in de VIA Kunst galerie worden tentoongesteld en verkocht. De tentoonstelling laat een aantal individuele werken van de deelnemende kunstenaars zien. 

NASCO staat voor Nico Adriaans Stichting Collectief. De Nico Adriaans Stichting is een organisatie die voort is gekomen uit de sluiting van de oude Pauluskerk. De NAS zet de maatschappelijke opvang en hulpverlening voort aan de oude Pauluskerk-bezoekers. In de huidige Couwenburg opvang vinden o.a. diverse activiteiten plaats, waaronder de wekelijkse schildermiddag onder leiding van beeldend kunstenaars Cristina Vaudo en Martine Ponte. Tijdens deze aktiviteit wordt er vaak gezamenlijk aan een werkstuk gewerkt. De tentoonstelling laat een aantal van deze gezamenlijke vervaardigde schilderijen zien.

Galerie VIA Kunst                                          
Karel Doormanstraat 335                                   
3012 GH Rotterdam
010 – 478 01 98
www.viakunst.nl
info@viakunst.nl

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site. RSS 2.0

Comments are closed!