-Amber

Posted in Amber by viakunst on May 7th, 2007

Amber, Rotterdam (NL), 1967

Onlangs werd er een workshop georganiseerd door Via Kunst, over digitale fotografie.
Ik zag daarvoor een affiche in de Pauluskerk en daar heb ik me voor opgegeven. De foto's die ik toen gemaakt heb waren onderdeel van de eerste fototentoonstelling die er georganiseerd werd. Sindsdien ben ik regelmatig op Via Kunst werkzaam, en maak vooral collages. In mijn collages werk ik aan de hand van thema's en onderwerpen die mij interesseren.Dat er op Via Kunst ook andere mensen creatief bezig zijn, stimuleert mij in mijn beeldend werken brengt mij op nieuwe en verfrissende ideeën en technieken, ook leer ik er vrijer van werken. Hierdoor vindt ik het nu ook leuker om thuis met collages bezig te zijn. Wat ik verder aan het werken op Via Kunst prettig vind is dat ik mijn emoties in mijn werk kwijt kan en mij daardoor thuis ook prettiger voel.
In de toekomst wil ik graag mijn creatieve vaardigheden uitbreiden en nieuwe technieken uitproberen.

Amber, 1967, Rotterdam (NL)

Recently I participated in workshop digital photography organised by Via Kunst, for which I noticed a poster in the Pauluskerk and subscribed to it. The pictures I made were part of the first Via Kunst photo exhibition.
Since then I've been coming to Via Kunst more often, usually to make collages. In my collages I use themes and subjects of my personal interest. Working together with other creative minds stimulates me in my development and gives me new ideas and suggestions for other techniques. This gives me more freedom in my work and because of this I like working on my collages at home more too. What I also like about working at VIA Kunst is that I can put my emotions in my creative work. This makes me feel better when I'm at home.In the future I would like to expand my creative skills and experiment with different techniques.

You can leave a response, or trackback from your own site. RSS 2.0

Leave a reply